Theorie dagcursus


Theorie in een dag

Wij bieden je de oplossing om je theorie-examen te behalen. Voordat je de weg op mag, moet je ook slagen voor je theorie-examen. Dit geldt zowel voor je auto-, motor-, taxi-, als voor je bromfietsrijbewijs. Veel mensen hebben hier moeite mee!

Bij Breed verkeersopleidingen haal je het theorie-examen in één dag voor slechts €150,- inclusief CBR examen.

Op die dag helpen we je jouw theorie-examen te halen door intensieve training en begeleiding aan te bieden. Voor ons is het belangrijk dat je de stof écht begrijpt. Hierdoor hebben inmiddels 5000 cursisten binnen één dag hun theorie gehaald met een slagingspercentage van 100%!

Het examen bestaat uit drie onderdelen:

– 25 vragen over gevaarherkenning
– 30 vragen over verkeersregels
– 10 vragen over verkeersinzicht

Bij Breed verkeersopleidingen leer je aan de hand van voorbeeldvragen. We behandelen de stof door de vragen stuk voor stuk goed door te lopen. We geven je hierbij intensieve begeleiding en zorgen dat je de stof écht begrijpt. Deze methode is een groot succes gebleken, door de positieve resultaten die er behaald zijn. We gaan ervoor zorgen dat je volgende dag jouw theorie-examen behaald! Omdat onze instructeurs meertalig zijn, is het bij ons mogelijk de lessen in uw eigen taal te volgen.

Het CBR examen personen auto B

Is per 1 maart 2009 ingrijpend veranderd! Het CBR examen personen auto B bestaat nu uit 65 pittige vragen: 40 over wetten, regelverkeersinzicht en risico’s en 25 over gevaarherkenning waar je een korte beslistijd hebt wat je doet, remmen, gas loslaten of niets. In de eerste 40 vragen mag je slechts 5 fouten hebben. In de tweede 25 vragen mag je 12 fouten hebben. Zak je op 1 onderdeel, dan zak je voor je theorie examen! Natuurlijk kun jij je auto theorie leren en oefenen via bijvoorbeeld de VEKABEST boeken. Volgens mij heb ik zelden iets saaiers gelezen!

De boeken de cd’s en dvd’s zijn allemaal gericht op de algemene verkeersregels, niet op het CBR theorie examen zelf! Zo wordt jij iedere keer genept! De frustratie loopt op en de meeste mensen hebben geen vertrouwen meer in zichzelf of het CBR! Gelukkig zijn wij er, maar we willen wel 1 dag je volledige aandacht en vertrouwen, dan kunnen wij laten zien dat wij je een theorie cursus kunnen geven die hout snijdt. Waarmee jij dus SLAAGT! Zonder bijleren of boeken. Onze lesmethode is erg visueel en met veel ezelsbruggetjes.