Over ons


KWALITEIT EN BETROUWBAARHEID

Breed verkeersopleidingen is een professioneel, jong bedrijf dat zich heeft toegelegd op alleen personenauto’s.

Wij werken met goedopgeleide en gemotiveerde instructeurs /-trices,die weten wat het hedendaagse verkeer verlangt en het leuk vinden om hun kennis over te dragen aan hun leerlingen.

Iedere leerling is anders en heeft behoefte aan een andere benadering. Onze instructeurs /-ices hebben hier een goed gevoel voor en vinden het erg belangrijk dat een leerling zich op zijn gemak voelt in de auto en plezier heeft in de rijlessen, welke vol variatie zitten en natuurlijk een vleugje humor op zijn tijd.

We hoeven gelukkig niet de goedkoopste rijschool te zijn, daardoor zij we in staat deskundige vakmensen te leveren. Een redelijke lesprijs en voldoende vrije tijd houden onze mensen gemotiveerd in het geven van kwaliteitsrijlessen. Geduld tijdens de rijles en ruimte voor wie jij bent als mens is een vereiste voor een goed opgebouwde rijopleiding.

De verkeersdrukte is de laatste jaren flink toegenomen, met de daarbij behorende agressie. Wij leren je vol zelfvertrouwen een aandeel te leveren aan een zo prettig en veilig mogelijk verkeer. Ons advies is dan ook een betrouwbare rijschool te kiezen die bij je past.

Heb je vragen of opmerkingen, schroom dan niet om contact met ons op te nemen!

Breed 003

MODERNE RIJOPLEIDING IN AMSTERDAM

Wij lessen in lesvoertuigen van recente bouwjaren, die zijn voorzien van alle technieken die vandaag de dag worden gebruikt in moderne auto’s.

Onze auto’s staan bekend om hun veiligheid en deugdelijkheid. Daarom rijden onze instructeurs en instructrices in deze auto’s dag in dag uit om onze leerlingen veilig op weg te helpen aan hun welbegeerde rijbewijs.

1. Alle afspraken tussen u en ons staan helder omschreven in onze lesvoorwaarden. U ontvangt daarvan een exemplaar voordat u met de opleiding begint.

2. U sluit met ons een lesovereenkomst af waarin uw opleiding met ons wordt afgestemd. Zo ontstaan nooit verrassingen over wat nu precies is afgesproken.

3. U heeft gedurende de gehele opleiding dezelfde instructeur.

4. Uw eigen instructeur is aanwezig tijdens uw praktijkexamen en zal tijdens dit examen zoveel mogelijk meerijden.

5. Een gepubliceerd lestarief gaat uit van 60 minuten. Afwijkingen hierop worden door ons correct aangegeven.

6. Uw instructeur maakt gebruik van een inzichtelijke vorderingenkaart, zodat u precies weet wat u heeft geleerd, welk niveau u heeft en wat u nog moet leren.

7. Uw examenaanvraag blijft niet bij ons liggen. Deze wordt door ons binnen 14 dagen aan het CBR verstuurd.

8. Onze slagingspercentages zijn inzichtelijk. U kunt er altijd naar vragen.

9. Wij geven les conform de door CBR opgestelde Rijprocedure waarin precies is vastgelegd wat u moet leren en waar de examinator u op toetst. Zo komt u tijdens het praktijkexamen nooit voor verrassingen te staan.